Niven Kunz spreekt Written by eheroes, maart 17th, 2015 Niven Kunz is een jonge chef met tal van onderscheidingen: hij heeft al jaren een Michelinster en hij is als […]
Sperziebonen Tel Aviv-stijl Written by Ronald Hoeben, september 13th, 2019 Rik de Jonge, chef-kok van bistro Madeleine in Utrecht, vond in Tel Aviv inspiratie voor een even simpel als onweerstaanbaar […]
Kalfsoog, het vergeten koekje Written by Ronald Hoeben, oktober 27th, 2017 Als altijd bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een ‘vergeten’ koekje: kalfsogen. Gemaakt van progresbeslag en gevuld met […]
Doe-het-zelf-Kerstdiner van Jonnie Boer*** Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2019 Of het nu gaat om een pizza of een krat met boodschappen plus een recept: de maaltijdbezorging is een groeiende […]
Keukenmeester Ameling maakt Espagnole saus Written by Ronald Hoeben, mei 30th, 2024 Espagnole saus is in de professionele keuken een niet weg te denken bouwsteen. Bijgevolg vind je in veel van die […]
Tapasbar Estado Puro Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Moderne, inventieve tapas in een sit down tapasrestaurant in Madrid.