Cees & Stella maken roze koeken Written by Ronald Hoeben, maart 3rd, 2023 Banketbakker Cees Holtkamp maakt een iconische koek, die normaal gesproken alleen uit de fabriek komt en in supermarkten en sportkantines […]
Soezen maken voor een soezentaart Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2021 Voor twee beroemde Franse taarten heb je krokante soesjes nodig: voor croque en bouche en voor Saint Honoré. Cees Holtkamp […]
Bloemkool in Sharons Good Food Show Written by Ronald Hoeben, september 23rd, 2022 Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Steve Anderson, chefkok van Ma Khin Café in Valencia. […]
Het steeltje van het glas Written by , augustus 13th, 2015 Een wijnglas heeft dat steeltje niet voor niets. Er zijn drie redenen. Ga je met je hand namelijk om de […]
Gevulde sinaasappels van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, september 23rd, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp gevulde sinaasappels. Hij vertelt ook over de geschiedenis van […]
Eendencollege Written by , februari 18th, 2016 In het poeliersbedrijf van Thomas van Meel gaan nogal wat eenden over de toonbank. Thomas vertelt over de verschillende soorten […]
Bibeleskäs Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Om Bibeleskäs te maken hoef je niet te kunnen koken, al vereisen de gebakken aardappelen wel enig keukeninzicht. Meng de […]