Fazant uit de oven

Meer en meer chefs garen liefst de borsten en de poten apart in een Röner, maar Stéphane Reynaud doet daar […]

Verse Aanvoer: Café Caron

Caron is een bekende naam in de vaderlandse kokswereld, alleen was er tot op heden nooit een restaurant Caron met […]

Zuurdesembrood (deel 2 van 3): het deeg

In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit tweede deel wordt het brooddeeg gemaakt met de desem […]

Linguine met artisjokjes en bottarga

Wallz Bossman maakt linguine met artisjokjes en geraspte bottarga. Pepe Madison schenkt er een krachtige witte wijn bij.

Triple Chocolate Chunkies Cake

Bereiding Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 100 gram pure chocolade met de boter au bain marie, draai het vuur […]

Toekomstkoffie

Joost Leopold van de Leopold Koffieschool demostreert een Japans alternatief voor de espressomachine. Slow coffee in a bubble.

Worst (deel 2 van 2, slot): worst bakken

Geert van Wersch van Brandt & Levie Worstmakers over de ins en outs van het bakken van verse worst.