Fazant uit de oven Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Meer en meer chefs garen liefst de borsten en de poten apart in een Röner, maar Stéphane Reynaud doet daar […]
Verse Aanvoer: Café Caron Written by , december 6th, 2016 Caron is een bekende naam in de vaderlandse kokswereld, alleen was er tot op heden nooit een restaurant Caron met […]
Zuurdesembrood (deel 2 van 3): het deeg Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2019 In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit tweede deel wordt het brooddeeg gemaakt met de desem […]
Linguine met artisjokjes en bottarga Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2018 Wallz Bossman maakt linguine met artisjokjes en geraspte bottarga. Pepe Madison schenkt er een krachtige witte wijn bij.
Triple Chocolate Chunkies Cake Written by Ronald Hoeben, mei 21st, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 100 gram pure chocolade met de boter au bain marie, draai het vuur […]
Toekomstkoffie Written by eheroes, maart 24th, 2015 Joost Leopold van de Leopold Koffieschool demostreert een Japans alternatief voor de espressomachine. Slow coffee in a bubble.
Worst (deel 2 van 2, slot): worst bakken Written by eheroes, maart 24th, 2015 Geert van Wersch van Brandt & Levie Worstmakers over de ins en outs van het bakken van verse worst.