Iers lamsrack en zwezerik op de barbecue

Chef-kok Andrès Delpeut maakt een gerecht met Iers lamsvlees. Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia (de Irish Food Board) […]

Salade Landaise

Eind 2018  sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]

Botercrème maken

Veel gebruikt voor vulling en decoratie van taarten. Botercrème is de overtreffende trap van banketbakkersroom is botercrème. Hoogcalorisch & onweerstaanbaar. […]

Moscovische Tulband

Bereiding Verwarm de oven op 175 graden. Zeef de bloem en vermeng met de maïzena en het zout. Snij de […]

Griesmeelpudding van Cees Holtkamp

Banketbakker Cees Holtkamp rekent af met de slechte reputatie van griesmeelpudding. Dankzij uitvoerig onderzoek door dochter Angela Holtkamp kwam aan […]

Brood bakken (deel 1 van 6): de basis

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]

It’s here, de Frikandellington!

Na een uitgebreid videocollege over de eigen versie van English pie door Timo de Beurs op Foodtube, gaat de patron […]