Pesca, Theatre of Fish Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2016 Op de Rozengracht zetten twee jonge ondernemers een nieuwe restaurantvorm op de planken: Pesca, theatre of fish. Met een groot […]
Gooise & Goudse moppen Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2018 Cees Holtkamp dist vergeten moppen op. Je komt ze nergens meer tegen: Goudse en Gooise moppen. Samen met zijn kleindochter […]
Koolrabi carpaccio & chipotle-mayo Written by Ronald Hoeben, december 6th, 2019 In haar boek Eva’s Keukenkast wijst Eva Posthuma de Boer de weg naar simpele gerechten met minder vlees en vis. […]
Verse Aanvoer: The Wateringhole Written by , december 28th, 2016 Met meer dan vijftig microbrouwerijen die craft beer brouwen is Amsterdam een bierstad van betekenis aan het worden. Daar horen […]
Yvette van Boven Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Yvette van Boven heeft veel in huis. En dat is niet louter een goed geoutilleerde keuken. Behalve kok, foodstylist, kookboekenmaker […]
Bitterkoekjes & bitterkoekjespudding Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2023 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt eerst klassieke bitterkoekjes, om er vervolgens een heerlijke bitterkoekjespudding mee te maken. Beide recepten vind je […]
De hamburgers van Ter Marsch & Co Written by , maart 29th, 2016 Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]