Edwin Florès en het paddenstoelenboek

Bereiding Klop de eieren en voeg alle ingrediënten behalve de boter en de morieljes toe. Bak de morieljes in de […]

Bloemkool beurre noisette

Bloemkool mag zich in brede belangstelling van restaurantkeukens verheugen. Zowel kleur als smaak zijn tamelijk neutraal, dus als kok kun […]

Terrine-college Deel 2

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 2 laat hij zien wat […]

Simpele salade van groene en witte asperges

Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een simpele salade van groene en witte asperges.

Pastasalade met aubergine & tomaat

Een heerlijke, bijna vegetarische pastasalade met veel groenten die zowel koud als lauw lekker is. Een perfect zomergerecht dat je […]

Toekomstkoffie

Joost Leopold van de Leopold Koffieschool demostreert een Japans alternatief voor de espressomachine. Slow coffee in a bubble.

Wat heb je aan geraspte mozzarella?

Wie wel eens een mozzarella van dichtbij gezien heeft, kan zich voorstellen dat het een hele toer moet zijn om […]