Edwin Florès en het paddenstoelenboek Written by , oktober 22nd, 2015 Bereiding Klop de eieren en voeg alle ingrediënten behalve de boter en de morieljes toe. Bak de morieljes in de […]
Bloemkool beurre noisette Written by Ronald Hoeben, september 24th, 2015 Bloemkool mag zich in brede belangstelling van restaurantkeukens verheugen. Zowel kleur als smaak zijn tamelijk neutraal, dus als kok kun […]
Terrine-college Deel 2 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 2 laat hij zien wat […]
Simpele salade van groene en witte asperges Written by Ronald Hoeben, juni 5th, 2020 Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een simpele salade van groene en witte asperges.
Pastasalade met aubergine & tomaat Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Een heerlijke, bijna vegetarische pastasalade met veel groenten die zowel koud als lauw lekker is. Een perfect zomergerecht dat je […]
Toekomstkoffie Written by eheroes, maart 24th, 2015 Joost Leopold van de Leopold Koffieschool demostreert een Japans alternatief voor de espressomachine. Slow coffee in a bubble.
Wat heb je aan geraspte mozzarella? Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2018 Wie wel eens een mozzarella van dichtbij gezien heeft, kan zich voorstellen dat het een hele toer moet zijn om […]