Zoetzuur van komkommer en rode ui Written by eheroes, maart 24th, 2015 Zoetzuur is een fris bijgerecht dat gemakkelijk zelf te maken is. Prima begeleider van -bijvoorbeeld- saté of rijstgerechten die een […]
Kip in runderblaas Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2016 In de keuken van Restaurant Lute in Ouderkerk maken Peter Lute en Alain Caron een gerecht uit de klassieke Franse […]
Menu in smaakprofielen Written by Ronald Hoeben, september 6th, 2019 Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’eau in Amsterdam (1 Michelinster), zocht en vond een manier om zijn gasten […]
Het Wilhelmientje van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2018 Cees Holtkamp ontrukt weer eens een simpel koekje aan de vergetelheid: het Wilhelmientje dat aan het eind van de eervorige […]
Kaasjavaantjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 Bij Patisserie Holtkamp zijn kaasjavaantjes de meest gewilde zoute koekjes. Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe […]
Kalfsschnitzel maken (korte versie) Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 Edgar Buhrs, één van de chefkoks van VanDrie Group, maakt Wiener schnitzel met een klassiek garnituur. Van deze bereiding is […]
French toast Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2018 Wentelteefjes of French toast is een manier van restverwerking van oud brood. De boterhammen worden gedrenkt in een mengsel van […]