Eggs benedict Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Lex (what’s in a name?) Kok van George WPA in Amsterdam maakt een doeltreffende katerbestrijder: Eggs Benedict. RECEPT 4 grote […]
Lam uitbenen (deel 2 van 4) Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze tweede video worden de schenkels […]
Gooise & Goudse moppen Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2018 Cees Holtkamp dist vergeten moppen op. Je komt ze nergens meer tegen: Goudse en Gooise moppen. Samen met zijn kleindochter […]
Noordzeekreeft Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Joris Bijdendijk, inmiddels executive chef van restaurant RIJKS, bereidt een gigantische Noordzeekreeft.
Lasagna van asperges Written by Ronald Hoeben, juni 5th, 2020 Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris een lasagna van asperges.
Stokbrood bakken Written by Ronald Hoeben, februari 11th, 2016 Voor het bakken van een perfect stokbrood hoef je niet naar Frankrijk. In The bakery Institute in Zaandam heeft men het proces […]
Gnocchi met truffelboter Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt Finalist) Maroeska Metz maakt gnocchi , die ze combineert met truffelboter. Hoe Maroeska truffelboter maakt, […]