Eggs benedict

Lex (what’s in a name?) Kok van George WPA in Amsterdam maakt een doeltreffende katerbestrijder: Eggs Benedict. RECEPT 4 grote […]

Lam uitbenen (deel 2 van 4)

In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze tweede video worden de schenkels […]

Gooise & Goudse moppen

Cees Holtkamp dist vergeten moppen op. Je komt ze nergens meer tegen: Goudse en Gooise moppen. Samen met zijn kleindochter […]

Noordzeekreeft

Joris Bijdendijk, inmiddels executive chef van restaurant RIJKS, bereidt een gigantische Noordzeekreeft.

Lasagna van asperges

Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris een lasagna van asperges.

Stokbrood bakken

Voor het bakken van een perfect stokbrood hoef je niet naar Frankrijk. In The bakery Institute in Zaandam heeft men het proces […]

Gnocchi met truffelboter

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt Finalist) Maroeska Metz maakt gnocchi , die ze combineert met truffelboter. Hoe Maroeska truffelboter maakt, […]