De hele harder Written by eheroes, maart 9th, 2015 Voor een land aan zee met een behoorlijk grote visserij eten Nederlanders weinig vis. Vooral verse vis is een ondergeschoven […]
Koude Tomatenbouillon Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2015 Je kunt het nauwelijks koken noemen, zo simpel is de heldere bouillon die Bert van Buschbach (restaurant De Compagnon, Amsterdam) […]
Olijvencollege, de herkomst Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Manfred Meeuwig van Olie, Azijn en Mosterdhandel Meeuwig & Zn in Amsterdam is gediplomeerd olijfolieproever. In een zestal afleveringen geeft […]
Brioche gevuld met rendang Written by Ronald Hoeben, oktober 9th, 2020 Gary Loen, Masterchef-winnaar en inmddels chefkok in zijn eigen drijvende restaurant in de Amsterdamse houthavens, combineert graag de Franse keuken […]
Bladerdeeg recept Written by eheroes, december 9th, 2014 Kneed de bloem met de 100 gram boter, het water en het zout tot een deegbal (niet te lang kneden) […]
Lièvre à la Royale, deel 3 (slot): het gerecht Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2022 Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt misschien we het meest complexe gerecht van […]
The making of Fat Dog Written by eheroes, december 1st, 2014 Het is geen toeval dat steeds meer koks van naam en faam zich storte op het verbeteren -heruitvinden zo u […]