Vanja en Titi maken sateh lilit & sambal matah Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2021 Twee specialisten in één keuken: Titi Waber en Vanja van der Leeden. Vanja schreef het prijswinnende kookboek INDOROCK, waarin ze […]
Dim sum college deel 2: Dumplings Written by Ronald Hoeben, augustus 19th, 2022 In dit tweede deel van een driedelig dim sum college van Titi Waber, laat Tito zien hoe je dumplings maakt. […]
Spaghetti met pecorino en peper Written by Ronald Hoeben, april 27th, 2018 Antonella Barbella (Italiaanse kokkin) en Roberto Payer (general manager Waldorf Astoria Hotel Amsterdam) maken in de keuken van Amsterdam Hilton […]
Paddenstoelen schoonmaken Written by , januari 20th, 2016 Hoe bak je paddenstoelen? Hoe maak je paddenstoelen schoon voor ze de pan in gaan? Meesterkok Theus de Kok, al […]
Pannenkoeken bakken Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2019 Maroeska Metz, kunstenaar, ontwerper, kookboekauteur en tweede plaats winnares van Heel Holland Bakt 2019, maakt pannenkoeken. Je zou het een […]
Het Rembrandtdiner Written by , september 21st, 2016 Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]
Biefstuk bakken Written by eheroes, december 9th, 2014 In de video laat meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Restaurant Bolenius in Amsterdam, zien hoe je de ideale biefstuk […]