Haas van de melkkoe

Tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge maakt in de keuken van restaurant Bord’eau in Amsterdam een gerecht met haas van de melkkoe. […]

Restaurant Barracuda: veel vis & een robot

Op het gebied van horeca is in Amsterdam Noord veel mogelijk, vooral op het gebied van grote restaurants die in […]

Ansjovis!

In de Foodtube keuken Culinair geeft journalist Petra Possel een mini college over de ansjovis. Een klein visje met een […]

De eeuw van De Leeuw

In de laatste drie decennia van de vorige eeuw kreeg de Nederlandse gastronomie uit onvermoede hoek een impuls. In de […]

Spicy Beef recept van Happyhappyjoyjoy

In de keuken van Happyhappyjoyjoy East maakt Htay Win spicy beef: hete biefstuk. Het vlees wordt kort gemarineerd, bestoven met […]

Kabeljauw, paling, bloemkool & hazelnoot

Jef van den Hout maakt een heerlijk, rijk gerecht van gestoomde en gebrande kabeljauw, bloemkoolcrème met beurre noisette , schuimende […]

Terrine-college Deel 4

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 4 gaat de terrine de […]