Haas van de melkkoe Written by , juni 8th, 2016 Tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge maakt in de keuken van restaurant Bord’eau in Amsterdam een gerecht met haas van de melkkoe. […]
Restaurant Barracuda: veel vis & een robot Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2023 Op het gebied van horeca is in Amsterdam Noord veel mogelijk, vooral op het gebied van grote restaurants die in […]
Ansjovis! Written by Ronald Hoeben, oktober 6th, 2023 In de Foodtube keuken Culinair geeft journalist Petra Possel een mini college over de ansjovis. Een klein visje met een […]
De eeuw van De Leeuw Written by Ronald Hoeben, oktober 26th, 2023 In de laatste drie decennia van de vorige eeuw kreeg de Nederlandse gastronomie uit onvermoede hoek een impuls. In de […]
Spicy Beef recept van Happyhappyjoyjoy Written by , juni 30th, 2016 In de keuken van Happyhappyjoyjoy East maakt Htay Win spicy beef: hete biefstuk. Het vlees wordt kort gemarineerd, bestoven met […]
Kabeljauw, paling, bloemkool & hazelnoot Written by Ronald Hoeben, maart 8th, 2018 Jef van den Hout maakt een heerlijk, rijk gerecht van gestoomde en gebrande kabeljauw, bloemkoolcrème met beurre noisette , schuimende […]
Terrine-college Deel 4 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 4 gaat de terrine de […]