Shortribs Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2015 Naast spareribs van te varken zijn er ook shortribs, maar dan van de koe. Die zijn uiteraard breder en dikker […]
Frittata met spinazie en paprika Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Rits de blaadjes van de tijm en peterselie en hak ze fijn. […]
Gehaktballen: de Gooise bal! Written by Ronald Hoeben, februari 28th, 2020 Na de veelbekeken Jordanese gehaktbal heeft Keukenmeester René Ameling een gehaktbal gemaakt die in het Gooi hoge ogen gooit. De […]
Lam uitbenen (deel 1 van 4) Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze video start hij met het […]
Zuurkool met vis van Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Dat je zuurkool ook heel goed met vis in plaats van vlees kunt maken, laat Adriaan van Raab van Canstein […]
Paddenstoelen hunten Written by eheroes, december 15th, 2014 Edwin Florès is gespecialiseerd in wilde planten, met de nadruk op paddenstoelen. Een paar jaar geleden begon hij met het […]
Waarom witte chocola geen chocola is Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 Het wordt wel degelijk gemaakt van cacaobonen en het is duur genoeg, toch mag witte chocola geen chocola heten. Waarom […]