Wiener schnitzel uit Berlijn Written by Ronald Hoeben, maart 18th, 2022 De uit Berlijn afkomstige Benjamin Lins is chef-kok bij WILS Bakery. Hij maakt een Wiener schnitzel zoals hij dat in […]
De Arnhemse meisjes van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, januari 27th, 2023 Cees Holtkamp, Foodtube’s huispatissier, maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een klassiek koekje: het Arnhemse meisje. Het tweetal probeert […]
Witte Asperges Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2015 In de keuken van zijn restaurant Niven* gaat Niven Kunz aan de slag met witte Hollandse asperges. Niven werkt niet alleen […]
Melanzane alla Parmigiana Written by Ronald Hoeben, juni 19th, 2020 Cuisinier Wallz Bossman maakt een Italiaanse vegetarische klassieker van tomaat en aubergine: melanzane alla Parmigiana. Hij gaat uit van een […]
Abrikozensaus Written by Ronald Hoeben, mei 29th, 2020 Abrikozensaus, een heerlijke toevoeging aan menig nagerecht. Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken ‘m in dit geval voor […]
Gehaktballen: de ‘blauwe bal’ Written by Ronald Hoeben, augustus 14th, 2020 Na de Jordanese bal en de Gooise designbal stort Keukenmeester René Ameling zich op een Nederlands-Indische variant van de gehaktbal: […]
Morilles met beurre blanc saus Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2024 Joris Bijdendijk (chef de cuisine van de restaurants Rijks* en Wils*) schreef Chez Bijdendijk, een kookboek waarin hij de lezer […]