Wiener schnitzel uit Berlijn

De uit Berlijn afkomstige Benjamin Lins is chef-kok bij WILS Bakery. Hij maakt een Wiener schnitzel zoals hij dat in […]

De Arnhemse meisjes van Holtkamp

Cees Holtkamp, Foodtube’s huispatissier, maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een klassiek koekje: het Arnhemse meisje. Het tweetal probeert […]

Witte Asperges

In de keuken van zijn restaurant Niven* gaat Niven Kunz aan de slag met witte Hollandse asperges. Niven werkt niet alleen […]

Melanzane alla Parmigiana

Cuisinier Wallz Bossman maakt een Italiaanse vegetarische klassieker van tomaat en aubergine:  melanzane alla Parmigiana. Hij gaat uit van een […]

Abrikozensaus

Abrikozensaus, een heerlijke toevoeging aan menig nagerecht. Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken ‘m in dit geval voor […]

Gehaktballen: de ‘blauwe bal’

Na de Jordanese bal en de Gooise designbal stort Keukenmeester René Ameling zich op een Nederlands-Indische variant van de gehaktbal: […]

Morilles met beurre blanc saus

Joris Bijdendijk (chef de cuisine van de restaurants Rijks* en Wils*) schreef Chez Bijdendijk, een kookboek waarin hij de lezer […]