Baba au rhum van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2021 De baba au rhum laat zich het best omschrijven al een dronken oliebol, die niet in de frituurolie, maar in […]
Hertenkalf op de grill Written by Ronald Hoeben, februari 23rd, 2017 Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas is een meester in klassieke keukentechnieken en hij heeft een […]
Pappa al pomodoro Written by Ronald Hoeben, november 10th, 2023 Franz Conde, executive chef van Hilton Amsterdam en restaurant Roberto’s, maakt ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van Roberto’s een […]
Spek. Een slagerscollege door Gertjan Kiers Written by eheroes, december 16th, 2014 Zowel van het varken als van het rund is het duurste deel, de haas, vrijwel vetloos. Niet zo verwonderlijk dus […]
Orgaanvlees in Le Garage Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2015 Tijdens een lunch in Le Garage doet een gezelschap liefhebbers zich te goed aan orgaanvlees. Of, zoals de slager het […]
De kunst van het pocheren Written by Ronald Hoeben, januari 29th, 2021 Keukenmeester René Ameling behandelt een klassieke techniek die sous vide bereidingen kan vervangen of overbodig maken: pocheren. René neemt de […]
Paddenstoelen schoonmaken Written by , januari 20th, 2016 Hoe bak je paddenstoelen? Hoe maak je paddenstoelen schoon voor ze de pan in gaan? Meesterkok Theus de Kok, al […]