Platte oester met soja vinaigrette

Als je je restaurant Oester & Soja noemt, laad je bijna de verplichting op je om wat meer met je […]

Wat kun je met sloffendeeg maken?

Banketbakker Cees  Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken sloffendeeg en daar laat Cees zijn fantasie op los. Voor het sloffendeeg […]

Pizza (deel 2 van 2, slot): de juiste vorm en beleg

Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe je thuis een perfecte […]

Grand Bloggers Diner

Meesterkok Luc Kusters van Bolenius Restaurant* transformeert het klassieke Captains Dinner tot een elegant gerecht met gebruikmaking van de tafelzuren […]

Tompouce maken met Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp tompouces. Ze gebruiken daarvoor zelfgemaakt bladerdeeg, maar Cees laat […]

De hamburgers van Ter Marsch & Co

Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]

De ideale bakplaat

Cees Holtkamp verlaagt graag de drempel tot de patisserie. Hij is dan ook geen man van dure spullen en geavanceerde […]