Biefstuk bakken Written by eheroes, december 9th, 2014 In de video laat meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Restaurant Bolenius in Amsterdam, zien hoe je de ideale biefstuk […]
Waarom witte chocola geen chocola is Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 Het wordt wel degelijk gemaakt van cacaobonen en het is duur genoeg, toch mag witte chocola geen chocola heten. Waarom […]
Griesmeelpudding met abrikozensaus van Cees & Stella (korte versie) Written by Ronald Hoeben, mei 29th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp griesmeelpudding met abrikozensaus en losgeslagen room. Dit is een sterk […]
Salade van 1 minuut Written by Ronald Hoeben, april 27th, 2018 Simpele salade van veldsla, peer, biet, walnoot en feta. Klop in een slakom een glad sausje van een lepel mosterd, […]
Jonnie Boer over Iberico de Bellota Written by , november 26th, 2015 Joslito Lab is en rondreizend circus van vader en zoon Gómez, vijfde en zesde generatie producenten van Joselito ham van […]
Restaurant de Kersentuin vernieuwd Written by , september 24th, 2015 Een van de mooiste zegels die je op een restaurant kunt plakken is de belofte van kwaliteit die aan een […]
Mosselen met lamsoor Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2015 D. P. Arkenbout, patron cuisinier van Brasserie De Vluchthaven, maakt een simpel mosselgerecht met venkel, ui, bleekselderij, een scheutje wijn […]