Ossobuco maken Written by Ronald Hoeben, januari 18th, 2018 Voor ossobuco worden er plakken gezaagd van de kalfsschenkel (jarret de veau) met het bot erin. Zo blijft er in […]
Aziatische dressing maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Met de basisvinaigrette als vertrekpunt maakt Bart van Berkel een pittige Aziatische dressing met peper, knoflook, gember, ketjap manis en […]
Ossenstaart met merg Written by eheroes, december 2nd, 2014 Richard van Oostenbrugge, chef kok van restaurant Bord’eau in Amsterdam, maakt een gevulde ossenstaart met merg van de barbecue. Dit […]
Zo worden AGA fornuizen gemaakt Written by Ronald Hoeben, december 3rd, 2015 Gietijzeren AGA fornuizen zijn een begrip onder kookliefhebbers. Het principe van een enkele warmtebron die meerdere ovens en kookplaten verwarmt […]
Kippenbouillon maken Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 Keukenmeester René Ameling maakt een breed inzetbaar ingrediënt: kippenbouillon. Die kun je gebruiken als basis voor soepen of sauzen en […]
Dry aged ribeye uitsnijden Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2020 In de rijpkast van slagerij Chateaubriand in Heemstede hangt enkel rundvlees van het Black Angus rund van de Orkney eilanden. […]
Foodtube test The Juicer + 4 andere citruspersen Written by Ronald Hoeben, november 27th, 2020 Een nieuwe high end citrus juicer uit Eindhoven en niet van Philips, daar moeten we meer van weten. The Juicer […]