Ossobuco maken

Voor ossobuco worden er plakken gezaagd van de kalfsschenkel (jarret de veau) met het bot erin. Zo blijft er in […]

Aziatische dressing maken

Met de basisvinaigrette als vertrekpunt maakt Bart van Berkel een pittige Aziatische dressing met peper, knoflook, gember, ketjap manis en […]

Ossenstaart met merg

Richard van Oostenbrugge, chef kok van restaurant Bord’eau in Amsterdam, maakt een gevulde ossenstaart met merg van de barbecue. Dit […]

Zo worden AGA fornuizen gemaakt

Gietijzeren AGA fornuizen zijn een begrip onder kookliefhebbers. Het principe van een enkele warmtebron die meerdere ovens en kookplaten verwarmt […]

Kippenbouillon maken

Keukenmeester René Ameling maakt een breed inzetbaar ingrediënt: kippenbouillon. Die kun je gebruiken als basis voor soepen of sauzen en […]

Dry aged ribeye uitsnijden

In de rijpkast van slagerij Chateaubriand in Heemstede hangt enkel rundvlees van het Black Angus rund van de Orkney eilanden. […]

Foodtube test The Juicer + 4 andere citruspersen

Een nieuwe high end citrus juicer uit Eindhoven en niet van Philips, daar moeten we meer van weten. The Juicer […]