Paul Bocuse hypnotiseert een Bresse-kip Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Het restaurant van Paul Bocuse, dat al decennia lang met drie sterren in de Michelingids vermeld staat, is een bedevaartsoord […]
Knoflook poffen Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2022 Jigal Krant is auteur van het prijswinnende boek TLV over de keuken van Tel Aviv. Eind 2020 maakte hij over […]
Falafel (deel 3 van 5): de snelle salade Written by Ronald Hoeben, oktober 23rd, 2020 Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]
Porkbelly met kabeljauwwang Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2018 In de keuken van Brasserie Van Baerle (anno 1980) maakt chef Chris Hooiveld pork belly met kabeljauwwang, één van de […]
Niven Kunz Written by , juni 30th, 2015 Bij Niven Kunz (34) staan de seinen permanent op groenten. De eigenaar-kok en naamgever van Restaurant Niven in Rijswijk heeft […]
De pies van restaurant Slagerij De Beurs Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2021 Timo de Beurs, patron cuisinier van restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam en telg uit een eeuwenoude slagersdynastie, maakt zijn […]
Zelf pepermunt maken Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2016 Cees Holtkamp laat zien hoe je in een handomdraai pepermuntjes maakt van 5 gram gelatine, 50 gram lauw water, een […]