Paul Bocuse hypnotiseert een Bresse-kip

Het restaurant van Paul Bocuse, dat al decennia lang met drie sterren in de Michelingids vermeld staat, is een bedevaartsoord […]

Knoflook poffen

Jigal Krant is auteur van het prijswinnende boek TLV over de keuken van Tel Aviv. Eind 2020 maakte hij over […]

Falafel (deel 3 van 5): de snelle salade

Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]

Porkbelly met kabeljauwwang

In de keuken van Brasserie Van Baerle (anno 1980) maakt chef Chris Hooiveld pork belly met kabeljauwwang, één van de […]

Niven Kunz

Bij Niven Kunz (34) staan de seinen permanent op groenten. De eigenaar-kok en naamgever van Restaurant Niven in Rijswijk heeft […]

De pies van restaurant Slagerij De Beurs

Timo de Beurs, patron cuisinier van restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam en telg uit een eeuwenoude slagersdynastie, maakt zijn […]

Zelf pepermunt maken

Cees Holtkamp laat zien hoe je in een handomdraai pepermuntjes maakt van 5 gram gelatine, 50 gram lauw water, een […]