Gestoomde zeeduivel door Timo de Beurs (Café Wu)

Timo de Beurs, voorheen chef de cuisine van restaurant Slagerij de Beurs, hield zich als telg uit een slagersgeslacht voornamelijk […]

Panforte

Bereiding Ouwel om de panforte op te bakken. Wel de vijgen en laat ze goed uitlekken, verwijder het steeltje, snij […]

Andijviestamppot met spekjes

Foodtube’s keukenmeester René Ameling geeft een masterclass stamppot rauwe andijvie en stampt en passant misverstanden, miskleunen en moderniteiten de grond […]

De zalmcroquet van Valuas

Eric Swaghoven maakt een croquet met zalm. RECEPT (recept voor ± 15 croquetjes á 50 gram) 100 gram gerookte zalm in […]

Joris Bijdendijk maakt vegan crême patissière met Nedervanille

Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Joris Bijdendijk (RIJKS® en Wils). Hij maakt een dessert […]

Het lot van de kreeft

Wie een maaltje mosselen in de pan gooit of huisvredebreuk pleegt bij een oester plaatst zich daarbij direct in de […]

Kwaliteit van Haring

Hoe nieuw is de nieuwe haring eigenlijk? In elk geval niet spatvers, ze zijn -net als alle haringen- al ingevroren […]