Gestoomde zeeduivel door Timo de Beurs (Café Wu) Written by Ronald Hoeben, april 18th, 2025 Timo de Beurs, voorheen chef de cuisine van restaurant Slagerij de Beurs, hield zich als telg uit een slagersgeslacht voornamelijk […]
Panforte Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Ouwel om de panforte op te bakken. Wel de vijgen en laat ze goed uitlekken, verwijder het steeltje, snij […]
Andijviestamppot met spekjes Written by Ronald Hoeben, oktober 15th, 2015 Foodtube’s keukenmeester René Ameling geeft een masterclass stamppot rauwe andijvie en stampt en passant misverstanden, miskleunen en moderniteiten de grond […]
De zalmcroquet van Valuas Written by eheroes, december 16th, 2014 Eric Swaghoven maakt een croquet met zalm. RECEPT (recept voor ± 15 croquetjes á 50 gram) 100 gram gerookte zalm in […]
Joris Bijdendijk maakt vegan crême patissière met Nedervanille Written by Ronald Hoeben, augustus 12th, 2022 Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Joris Bijdendijk (RIJKS® en Wils). Hij maakt een dessert […]
Het lot van de kreeft Written by eheroes, maart 17th, 2015 Wie een maaltje mosselen in de pan gooit of huisvredebreuk pleegt bij een oester plaatst zich daarbij direct in de […]
Kwaliteit van Haring Written by Ronald Hoeben, juni 17th, 2015 Hoe nieuw is de nieuwe haring eigenlijk? In elk geval niet spatvers, ze zijn -net als alle haringen- al ingevroren […]