Port

Portugese verrukkingen: In Portugal een gerecht van stokvis met room naast witte wijn uit de Duoro, in Nederland kookt Gerrit […]

Airfryer test: Philips vs. Tefal

Foodtube vergelijkt de twee meest verkochte airfryers. Tefal en Philips zijn de pioniers van het airfryen, het luchtfrituren. Inmiddels zijn […]

Sneeuwballen

Met het soezendeeg maakt Cees Holtkamp niet alleen zoete en zoute soezen, maar ook sneeuwballen ter grootte van een oliebol. […]

Masterclass worstenbroodjes

De corona pandemie zette menig restaurantkok op een ander spoor. In plaats van mooie gerechten op een bord moesten zij […]

Inauguratie Menno Post als Meesterkok

Deze maand werd Menno Post geïnaugureerd als de 144e Meesterkok. Dat gebeurde bij De Bokkedoorns in Overveen, waar Menno met […]

Bietencarpaccio uit Tel Aviv

Jigal Krant maakt een gerecht dat hij ontdekte bij een restaurant in Tel Aviv. Het wordt geserveerd op een stukje […]

Verse Aanvoer: De Kruidfabriek

In Ouderkerk aan de Amstel is de horeca zich aan het vernieuwen. Niet alleen langs de bekende ‘strip’ maar ook […]