Port Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Portugese verrukkingen: In Portugal een gerecht van stokvis met room naast witte wijn uit de Duoro, in Nederland kookt Gerrit […]
Airfryer test: Philips vs. Tefal Written by Ronald Hoeben, september 29th, 2016 Foodtube vergelijkt de twee meest verkochte airfryers. Tefal en Philips zijn de pioniers van het airfryen, het luchtfrituren. Inmiddels zijn […]
Sneeuwballen Written by eheroes, maart 9th, 2015 Met het soezendeeg maakt Cees Holtkamp niet alleen zoete en zoute soezen, maar ook sneeuwballen ter grootte van een oliebol. […]
Masterclass worstenbroodjes Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2021 De corona pandemie zette menig restaurantkok op een ander spoor. In plaats van mooie gerechten op een bord moesten zij […]
Inauguratie Menno Post als Meesterkok Written by , februari 1st, 2017 Deze maand werd Menno Post geïnaugureerd als de 144e Meesterkok. Dat gebeurde bij De Bokkedoorns in Overveen, waar Menno met […]
Bietencarpaccio uit Tel Aviv Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2018 Jigal Krant maakt een gerecht dat hij ontdekte bij een restaurant in Tel Aviv. Het wordt geserveerd op een stukje […]
Verse Aanvoer: De Kruidfabriek Written by , september 6th, 2016 In Ouderkerk aan de Amstel is de horeca zich aan het vernieuwen. Niet alleen langs de bekende ‘strip’ maar ook […]