Crostini met kippenlever Written by Ronald Hoeben, november 12th, 2015 Crostini zijn de onweerstaanbare snacks die in Italië het aperitief begeleiden. Met een paar simpele ingrediënten zijn ze al te […]
Menu in smaakprofielen Written by Ronald Hoeben, september 6th, 2019 Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’eau in Amsterdam (1 Michelinster), zocht en vond een manier om zijn gasten […]
Banketletter maken Written by eheroes, december 9th, 2014 Bereiding Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius Rol de amandelspijs uit tot een pil van 50 cm lang […]
Choemoes (alias hummus), the real stuff Written by Ronald Hoeben, september 25th, 2020 Jigal Krant (auteur van TLV, het prijswinnende kookboek over de keuken van Tel Aviv) maakt choemoes en rekent af met […]
De beste kaas voor op pizza Written by , september 2nd, 2015 André van Duin zong het al in zijn pizzalied: Een pizza is een ronde schijf met kaas en veel tomaten […]
Langoustine, char siu & kroepoek Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, maakt een geraffineerd gerecht met gebrande langousitine, char siu (varkensvlees) […]
Tarbot van de barbecue met wulken Written by Ronald Hoeben, augustus 20th, 2021 Guillaume de Beer, co patron van The Breda Group, legt in de keuken van zijn restaurant Klein Breda (in Amsterdam) […]