Crostini met kippenlever

Crostini zijn de onweerstaanbare snacks die in Italië het aperitief begeleiden. Met een paar simpele ingrediënten zijn ze al te […]

Menu in smaakprofielen

Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’eau in Amsterdam (1 Michelinster), zocht en vond een manier om zijn gasten […]

Banketletter maken

Bereiding Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius Rol de amandelspijs uit tot een pil van 50 cm lang […]

Choemoes (alias hummus), the real stuff

Jigal Krant (auteur van TLV, het prijswinnende kookboek over de keuken van Tel Aviv) maakt choemoes en rekent af met […]

De beste kaas voor op pizza

André van Duin zong het al in zijn pizzalied: Een pizza is een ronde schijf met kaas en veel tomaten […]

Langoustine, char siu & kroepoek

Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, maakt een geraffineerd gerecht met gebrande langousitine, char siu (varkensvlees) […]

Tarbot van de barbecue met wulken

Guillaume de Beer, co patron van The Breda Group, legt in de keuken van zijn restaurant Klein Breda (in Amsterdam) […]