Mari Maris maakt witlofkoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2020 Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris witlofkoekjes. het recept uit het boek: voor 16 koekjes, ofwel […]
Gedroogde bonen koken Written by Ronald Hoeben, januari 28th, 2016 Hoe kook je gedroogde bonen? Joke Boon, die in het kader van het Jaar van de Boon een bonenbijbel schreef […]
Back to the 70s: kippenlever & aardbeien Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2018 Onno Kleyn is culinair schrijver, auteur van het naslagwerk De Grote Kleyn en het wijngeweten van De Volkskrant. Samen met […]
Eke Mariën maakt zeekraal sushi Written by Ronald Hoeben, april 18th, 2025 Zeekraalsushi Porties: 8 rollen Bereidingstijd: 40 min. Wachttijd: 30 min. INGREDIËNTEN250 g sushirijst 2 el poedersuiker 1 tl zout […]
De pop-open coquille van Alain Caron Written by Ronald Hoeben, januari 23rd, 2025 De spier in een coquille of Sint Jakobsoester is er om de klep van het schelpdier te bewegen, maar Alain […]
Boterkoek Written by eheroes, maart 9th, 2015 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp uit zijn boek De Banketbakker boterkoek met gember. Eind 2020 is van […]
Zwezerik bakken met Imko Binnerts Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2023 Cuisinier Imko Binnerts geniet al vele jaren faam als vis-kok en zijn huidige standplaats is restaurant Puur Zee in Wijk […]