Restaurant C Written by , oktober 15th, 2015 Op dezelfde plek waar hij in 2012 zijn popup restaurant Baut startte, opent chefkok Michiel van der Eerde nu een […]
Tarte Tatin, de échte Written by Ronald Hoeben, januari 26th, 2019 Bij Le Hollandais is het roer sinds 1993 nog nooit omgegooid en dat leek ook heel lang niet te gebeuren […]
Asperges met zalm Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2019 Frans Bon, chefkok van Apollo/Solina maakt gewokte asperges met gemarineerde, gebrande zalm
Lam uitbenen (deel 4 van 4, slot) Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van restaurant Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze vierde en laatste video verwijdert […]
De keuken van Chris Naylor Written by Ronald Hoeben, maart 25th, 2022 De Britse cuisinier Chris Naylor werd in 2005 door Albert Roux naar Amsterdam gehaald om het keukenteam van The Grand […]
Twee ijstaarten van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, september 11th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp twee ijstaarten op basis van verschillende soorten roomijs: de bekers […]
Smaken van The Food Department Amsterdam Written by Ronald Hoeben, mei 2nd, 2019 Rondgang op de tweede etage van Magna Plaza, het tot warenhuis omgekatte Hoofdpostkantoor van Amsterdam alwaar The Food Department heeft […]