Restaurant C

Op dezelfde plek waar hij in 2012 zijn popup restaurant Baut startte, opent chefkok Michiel van der Eerde nu een […]

Tarte Tatin, de échte

Bij Le Hollandais is het roer sinds 1993 nog nooit omgegooid en dat leek ook heel lang niet te gebeuren […]

Asperges met zalm

Frans Bon, chefkok van Apollo/Solina maakt gewokte asperges met gemarineerde, gebrande zalm

Lam uitbenen (deel 4 van 4, slot)

In de keuken van restaurant Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze vierde en laatste video verwijdert […]

De keuken van Chris Naylor

De Britse cuisinier Chris Naylor werd in 2005 door Albert Roux naar Amsterdam gehaald om het keukenteam van The Grand […]

Twee ijstaarten van Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp twee ijstaarten op basis van verschillende soorten roomijs: de bekers […]

Smaken van The Food Department Amsterdam

Rondgang op de tweede etage van Magna Plaza, het tot warenhuis omgekatte Hoofdpostkantoor van Amsterdam alwaar The Food Department heeft […]