Baguette tradition maken, een snelcursus

Issa Niemeijer-Brown, bakker te Amsterdam en auteur van Een boek over brood, maakt baguette tradition. Een wereldberoemd, makkelijk zelf te […]

Entrecôte college

Als @demoslager Gertjan Kiers uit een halve runderrug de ossenhaas en de côte de boeuf gesneden heeft, blijft de entrecôte […]

Eerste verjaardag The White Room

Restaurant The White Room in Amsterdam, inspired by driesterrenchef Jacob Jan Boerma (restaurant De Leest te Vaassen), bestaat een jaar. […]

Verse Aanvoer: restaurant Moon in de Adamtoren

De aloude Shell toren aan het Y is omgetoverd tot een multifunctioneel uitgaanscentrum met een vierentwintig uurs-vergunning. We spreken inmiddels […]

Bloedworst

Eind 2018  sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]

Rollade van varkensrugfilet maken

Gertjan Kiers (@demoslager) laat zien hoe je een rollade van varkenrugfilet maakt. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan […]

Noordzeekrab met ganzenlever

Noordzeekrab is een wild, onbedreigd product dat ook nog heel betaalbaar is. Het slechte nieuws is dat je er in […]