Baguette tradition maken, een snelcursus Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2021 Issa Niemeijer-Brown, bakker te Amsterdam en auteur van Een boek over brood, maakt baguette tradition. Een wereldberoemd, makkelijk zelf te […]
Entrecôte college Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2016 Als @demoslager Gertjan Kiers uit een halve runderrug de ossenhaas en de côte de boeuf gesneden heeft, blijft de entrecôte […]
Eerste verjaardag The White Room Written by Ronald Hoeben, mei 14th, 2017 Restaurant The White Room in Amsterdam, inspired by driesterrenchef Jacob Jan Boerma (restaurant De Leest te Vaassen), bestaat een jaar. […]
Verse Aanvoer: restaurant Moon in de Adamtoren Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2016 De aloude Shell toren aan het Y is omgetoverd tot een multifunctioneel uitgaanscentrum met een vierentwintig uurs-vergunning. We spreken inmiddels […]
Bloedworst Written by Ronald Hoeben, oktober 5th, 2018 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]
Rollade van varkensrugfilet maken Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2015 Gertjan Kiers (@demoslager) laat zien hoe je een rollade van varkenrugfilet maakt. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan […]
Noordzeekrab met ganzenlever Written by , mei 7th, 2015 Noordzeekrab is een wild, onbedreigd product dat ook nog heel betaalbaar is. Het slechte nieuws is dat je er in […]