Gevulde Heek, een masterclass door Thomas Demuth (De Gouden Reael)

Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt volgens de klassieke regelen van de Franse […]

Het betere gepocheerde ei

Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]

Mari Maris: zo frituur je de krokantste frites

Mari Maris frituurt dikke frites die ze eerst gekookt heeft. Het resultaat is verrassend. Het recept komt uit Mari’s Groentebijbel […]

Citroenbonen met radicchio

Er is op bonen weinig af te dingen: ze zijn voedzaam, goedkoop en zeer lang houdbaar. Bloeme Burema schreef er […]

Verse Aanvoer: restaurant Anna

Ben van Geelen, voormalig patron cuisinier van restaurant A la Ferme en discipel van befaamde Amsterdamse koks als John Fagel […]

Ravioli/tortelli maken

Fabio Antonini is patron cuisinier van Slow Food restaurant Pianeta Terra in Amsterdam. Het restaurant staat sinds kort in de […]

Verse Aanvoer: Mexicaanse Taqueria Coba

In een van de weinige rafelrandjes van Amsterdam, een voormalig industrieterrein in Amsterdam Noord is nog van alles mogelijk. Mirthe […]