Gevulde Heek, een masterclass door Thomas Demuth (De Gouden Reael) Written by Ronald Hoeben, september 23rd, 2022 Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt volgens de klassieke regelen van de Franse […]
Het betere gepocheerde ei Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2019 Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]
Mari Maris: zo frituur je de krokantste frites Written by Ronald Hoeben, juli 30th, 2020 Mari Maris frituurt dikke frites die ze eerst gekookt heeft. Het resultaat is verrassend. Het recept komt uit Mari’s Groentebijbel […]
Citroenbonen met radicchio Written by Ronald Hoeben, oktober 25th, 2024 Er is op bonen weinig af te dingen: ze zijn voedzaam, goedkoop en zeer lang houdbaar. Bloeme Burema schreef er […]
Verse Aanvoer: restaurant Anna Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2016 Ben van Geelen, voormalig patron cuisinier van restaurant A la Ferme en discipel van befaamde Amsterdamse koks als John Fagel […]
Ravioli/tortelli maken Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2023 Fabio Antonini is patron cuisinier van Slow Food restaurant Pianeta Terra in Amsterdam. Het restaurant staat sinds kort in de […]
Verse Aanvoer: Mexicaanse Taqueria Coba Written by , juli 19th, 2017 In een van de weinige rafelrandjes van Amsterdam, een voormalig industrieterrein in Amsterdam Noord is nog van alles mogelijk. Mirthe […]