Sinaasappelschillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Pers in de ochtend een lekker glas sinaasappelsap voor jezelf, en gebruik de lege schillen van de sinaasappels voor […]
Cees en Stella maken een Saint Honoré Written by Ronald Hoeben, september 9th, 2021 Na de croque en bouche maken banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles een Saint Honoré, een taart van […]
De tomaten van De Kas Written by eheroes, december 1st, 2014 In zijn restaurant De Kas maakt Gert Jan Hageman een salade van zelfgekweekte tomaten. Hij gebruikt hiervoor veel verschillende tomatensoorten, […]
Terrine-college Deel 3 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 3 wordt de vulling (of […]
De vegatarische canneloni van restaurant/wijnbar Clos Written by Ronald Hoeben, februari 7th, 2025 In de keuken van Clos heeft Jeroen Mak zijn handen vol aan een voorgerechtje: canneloni van knolselderij met een vulling […]
Test: Tefal Actifry Express XL Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2016 Bekijk de Tefal Actifry Express XL op bol.com. Tefal is de pionier van het luchtfrituren. De Actifry is al jaren […]
De huzarensalade van Rijsel Written by eheroes, december 9th, 2014 Rotisserie Rijsel is in ruim vier jaar tijd een begrip geworden in Amsterdam. Treffend gesitueerd in een leslokaal van een voormalige […]