Sinaasappelschillen

Bereiding Pers in de ochtend een lekker glas sinaasappelsap voor jezelf, en gebruik de lege schillen van de sinaasappels voor […]

Cees en Stella maken een Saint Honoré

Na de croque en bouche maken banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles een Saint Honoré, een taart van […]

De tomaten van De Kas

In zijn restaurant De Kas maakt Gert Jan Hageman een salade van zelfgekweekte tomaten. Hij gebruikt hiervoor veel verschillende tomatensoorten, […]

Terrine-college Deel 3

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 3 wordt de vulling (of […]

De vegatarische canneloni van restaurant/wijnbar Clos

In de keuken van Clos heeft Jeroen Mak zijn handen vol aan een voorgerechtje: canneloni van knolselderij met een vulling […]

Test: Tefal Actifry Express XL

Bekijk de Tefal Actifry Express XL op bol.com. Tefal is de pionier van het luchtfrituren. De Actifry is al jaren […]

De huzarensalade van Rijsel

Rotisserie Rijsel is in ruim vier jaar tijd een begrip geworden in Amsterdam. Treffend gesitueerd in een leslokaal van een voormalige […]