Verse Aanvoer: Le Clair met Robert Kranenborg Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2016 De éclair is een elegant Frans patissierproduct en een populair streetfoodartikel in Parijs. Het is al een paar maanden te […]
Kroketten frituren Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2017 Ten opzichte van kroketten maken lijkt kroketten frituren een fluitje van een cent. Om die misvatting uit de weg te […]
Titi Waber maakt Lawar nussa tenggara, Indonesische ceviche Written by Ronald Hoeben, september 12th, 2024 In de keuken van haar eigen restaurant Waber in Zwolle maakt chef/kookboekschrijfster een Indonesische ceviche: lawar nussa tenngara, makkelijk te maken […]
Pithivier masterclass Written by Ronald Hoeben, oktober 8th, 2021 Alain Caron is een Franse kok die al decennia geleden naar Nederland kwam, op tal van bekende adressen kookte maar […]
Garnaalkroket uit Oostende Written by eheroes, december 15th, 2014 Bereiding Laat de boter in een steelpan smelten en doe er de helft van de garnalen bij Laat de garnalen […]
De BBQ op tafel Written by eheroes, maart 9th, 2015 Barbecuen kan ook op tafel met de Barbecook Amica of de Lotus Grill.
Clover Club Cocktail Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2015 Mads Voorhoeve blaast een klassieke cocktail nieuw leven in: de Clover Club Cocktail. Deze cocktail bestaat uit gin, vers citroensap, […]